Restoran

 • Restoran

  Ugodan ambijent našeg restorana pravo je mjesto za vrhunski gastronomski doživljaj. Originalno uređenje u zagorskom stilu, otvoreni kamin i terasa sa slamnatim krovom daju osjećaj topline i poseban domaći ugođaj. Zaboravljeni, stari recepti „bakinih jela“ ponovo su zaživjeli u našoj kuhinji i na stolovima našeg restorana.

   

  Za najbolja jela pripravljena od domaćih proizvoda i namirnica iz najbliže okolice brinu se naši najbolji kuhari.

   

  Uz posebno zalaganje, trud i znanje te spontani i domaćinski pristup osoblja, nastojimo zadovoljiti i najveće zahtjeve.

   

  Bar „Pelnica“

  Uz dobra jela svakako je potrebno ponuditi i dobar izbor pića. Sve počinje sa našim pjenušcima, koje ćemo Vam preporučiti kao aperitiv. Veliki izbor vina iz našeg vinskog podruma sigurno ćemo dobro sljubiti sa pojedinim jelima, a tu su i naše rakije; šljivovica, travarica, lozovača, orahovac, medica, borovnica, koje također sami proizvodimo.

  Bar „Pelnica“ u sklopu prostora restorana simpatični je kutak za prijateljsko ćaskanje ili poneku „putnu“ rundu.

   

  U zatvorenom prostoru restorana možemo ugostiti 80-ak osoba u dvije sale, te 40-ak osoba na terasi. Manju salu restorana preporučamo za intimnija i privatna druženja, dok je veća pogodnija za proslave, domjenke i razne evente.

   

  Uz restoran nalazi se i sjenica sa ljetnom terasom "Pri baki Rozi" koja prima 40-ak osoba, a idealna je za grupna druženja od proljeća do jeseni.

  Foto galerija