Vuglec Breg
 • Vuglec breg hiza Imbra
  Dobrodošli u Vuglec Breg
  Apartman s hidromasažnim bazenom i saunom
 • Vuglec breg vanjski bazen
  Opustite se kod Vugleca
  Pogled iz bazena na zagorske brege
 • Jagica hiza Vuglec
  "V jutro dišeče gda bregi su spali a mesec još zajti ni štel"
  Sobe s pogledom na Zagorske brege
 • Dragec hiza
  Tradicija u novom ruhu
  Zagorske hiže i kleti
 • Imbra hiza Vuglec Zagorje
  Ljepote kontinentalne Hrvatske
  Otkrijte Hrvatsko zagorje
 • Lac hiza Zagorje
Dobrodošli u Vuglec Breg

Sobe & apartmani

Sve „oživljeno“ ili sagrađeno u sklopu Vuglec Brega čuva duh zagorske tradicije.

U skladu s tim smještajni kapacitet, koji obuhvaća 50 kreveta u 16 soba i 3 apartmana, uređen je tako da unutrašnjost svake od sveukupno šest hiža i kleti prati zagorsku tradicionalnu priču na jednostavan način.

Svaka je različita i primjerena suvremenim potrebama i komforu, u skladu sa standardima današnjeg turizma. Okućnice su također priča za sebe. Prekrasno cvijeće i flora koja raste oko „Laca“, „Mice“, „Drageca“, „Imbre“, „Jane“ i „Jagice“ doprinosi bajkovitom izgledu i uistinu osvaja na prvu.

Ako se pitate zašto naše hiže i klet nose starinska zagorska imena, to je zato jer su nekada pripadale upravo ovim ljudima po kojima su nazvane.

Za sve goste u smještaju na raspolaganju je vanjski bazen sa sunčalištem i pogledom koji očarava. Bazen je grijan pa je kupanje moguće od ranog proljeća do kasne jeseni.

od 180 € / noć

Hiža Imbra

Stara zagorska klet Imbra u kojoj se nekada čuvalo vino, danas je luksuzno opremljena dvokrevetna soba s kupaonicom. U sklopu kleti nalazi se privatna sauna, terasa s drvenim ležaljkama i vanjskim tušem, te hidromasažni bazen u kojem se možete kupati tijekom cijele godine.

od 115 € / noć

Hiža Mica

Stara drvena hižica na zidanoj kamenoj pelnici namijenjena je boravku dvije osobe. Ima jednu dvokrevetnu sobu, kupaonicu i drvenu terasu. „Mica“ je uređena u rustikalnom stilu, posebnog arhitektonskog oblika neodoljivo „vraća“ u neka stara vremena…

od 105 € / noć

Hiža Jana

Ova ljepotica i danas izgleda gotovo jednako kao kada je sagrađena. Rustikalni stil gradnje u kombinaciji drveta i grube neravne fasade zidova daje „Jani“ jedinstven izgled „kućice iz bajki“. Na svoje dvije etaže hiža Jana ima šest luksuzno uređenih dvokrevetnih soba u kojima se potpuno komforno može smjestiti i uživati 12 ljudi.

od 220 € / noć

Hiža Lac

Stara zagorska hiža „Lac“ u kojoj se nekada živjelo seoskim životom, danas je luksuzno opremljen apartman sa vanjskim hidromasažnim bazenom i saunom.

od 170 € / noć

Hiža Dragec

„Dragec“ se nalazi na blagoj uzvisini, iznad svih ostalih kuća u sklopu Vuglec Brega. Obnovljena i dograđena hiža djeluje kao manja kurija, a sastoji se od dva zasebna apartmana površine 70m², od kojih svaki ima tri sobe na dvije etaže s ukupno šest kreveta.

od 105 € / noć

Hiža Jagica

Kao i sve naše kućice građena je u duhu vremena prošlog stoljeća, u rustikalnom stilu. Naša drvena hiža „Jagica“ ima dvije etaže, s ukupno osam luksuzno uređenih dvokrevetnih soba kao zasebnih jedinica. Sobe su opremljene odvojenim krevetima koji se mogu spojiti u bračne te imaju terasu s pogledom na pitoreskno selo Škarićevo i naš vinograd.