from za noć

Wellness kuća Lac

Apartman za 2+2 osobe

Stara zagorska hiža „Lac“ u kojoj se nekada živjelo seoskim životom, danas je luksuzno opremljen apartman sa vanjskim hidromasažnim bazenom i saunom. Sastoji se od spavaće sobe za dvije osobe, dnevnog boravka s 2 dodatna kreveta i kupaonice, a rustikalno uređenje i stara zagorska peć doprinose romantičnom ugođaju.
Vanjski izgled hiže izvorno je sačuvan, a dvorište je ograđeno starinskom drvenom ogradom i zelenilom kako bi se sačuvala privatnost gosta.
Uz wellness kuću Lac moguće je iznajmiti kuću Mica i koristiti wellnes za max. 6 osoba.

od 220,- €
from za noć

Hiža Dragec

2x apartman za 3+3 osobe

„Dragec“ se nalazi na blagoj uzvisini, iznad svih ostalih kuća u sklopu Vuglec Brega. Obnovljena i dograđena hiža djeluje kao manja kurija, a sastoji se od dva zasebna apartmana površine 70m², od kojih svaki ima tri sobe na dvije etaže s ukupno šest kreveta.

od 170,- €
from za noć

Imbra

Sobe za 2 osobe

s privatnom saunom i whirpoolom

Stara zagorska klet Imbra u kojoj se nekada čuvalo vino, danas je luksuzno opremljena dvokrevetna soba s kupaonicom. U sklopu kleti nalazi se privatna sauna, terasa s drvenim ležaljkama i vanjskim tušem, te hidromasažni bazen u kojem se možete kupati tijekom cijele godine.

od 180,- €
from za noć

Hiža Mica

Sobe za 2 osobe

Stara drvena hižica na zidanoj kamenoj pelnici namijenjena je boravku dvije osobe. Ima jednu dvokrevetnu sobu, kupaonicu i drvenu terasu. „Mica“ je uređena u rustikalnom stilu, posebnog arhitektonskog oblika neodoljivo „vraća“ u neka stara vremena…

od 115,- €
from za noć

Hiža Jagica

Sobe za 2 osobe

Kao i sve naše kućice građena je u duhu vremena prošlog stoljeća, u rustikalnom stilu. Naša drvena hiža „Jagica“ ima dvije etaže, s ukupno osam luksuzno uređenih dvokrevetnih soba kao zasebnih jedinica. Sobe su opremljene odvojenim krevetima koji se mogu spojiti u bračne te imaju terasu s pogledom na pitoreskno selo Škarićevo i naš vinograd.

od 105,- €
from za noć

Hiža Jana

Prizemlje: sobe za 2 osobe

Ova ljepotica i danas izgleda gotovo jednako kao kada je sagrađena. Rustikalni stil gradnje u kombinaciji drveta i grube neravne fasade zidova daje „Jani“ jedinstven izgled „kućice iz bajki“. Na svoje dvije etaže hiža Jana ima šest luksuzno uređenih dvokrevetnih soba u kojima se potpuno komforno može smjestiti i uživati 12 ljudi.

1. kat: sobe za 2+1 osobe

Dvije dvokrevetne sobe na katu veličine 30m² imaju mogućnost postave trećeg kreveta i prostranu moderno uređenu kupaonicu s kadom.

od 105,- €
Skip to content