Počastite nepce vrhunskim Vinima Vuglec i nagrađivanim pjenušcima!

Te 2003. godine, kada smo započeli našu vinogradarsku priču, pokretala nas je snažna volja i vizija nastaviti s višestoljetnom tradicijom vinogradarstva i proizvodnje vina u ovom kraju te smo ponudu „Vuglec Brega“ željeli upotpuniti kvalitetnim vinom i pjenušcima vlastite vinarije.

Ponosni smo što smo to i uspjeli. Naša vinarija je danas neodvojivi dio turističkog sela „Vuglec Breg“. Vina i pjenušci Vuglec, koji odišu posebnošću terroira, nastaju od grožda naraslog na južnim padinama našeg brega, gdje smo zasadili približno 16.000 trsova na oko 4 hektara površine.

Vuglec Breg

Vinograd

Što je pravi zagorski breg bez vinograda? Ovaj naš na Vuglec Bregu osim što nas svake godine razveseli svojim urodom kroz godišnja doba upotpunjuje vizure i cjelokupni dojam „Vuglec Brega“. Posjetitelji, u bilo koje doba godine, mogu uživati u obilasku i šetnji kroz vinograd, a svake jeseni su dobrodošli u berbi grožđa te druženju s domaćinima.

Vuglec Breg

Vinarija

Nikako nemojte napustiti Vuglec Breg, a da niste posjetili našu vinariju. Ispričat ćemo vam kako je koje vino nastalo te vas prepustiti uživanju u degustaciji pjenušaca proizvedenih klasičnom „šampanjskom“ metodom. Uz pjenušce ćete kušati i naša bijela i crvena vina sorti chardonnay, rajnski rizling, graševina, sauvignon, žuti muškat, zeleni silvanac, crni pinot, frankovka i cabernet sauvignon. Pridružite nam se i uživajte u ovoj plemenitoj kapljici.

Nagrađena vina

Vina i pjenušci

Dragi vinoljupci, obitelj Vuglec pod svojom etiketom proizvodi pet pjenušaca i osam bijelih i crvenih vrhunskih vina. Naša nagrađivana vina i pjenušce možete naručiti putem telefona, e-mailom, posjetom našem wine shopu ili kod nas na Vuglec Bregu. Narudžbu dostavljamo na vašu adresu.

Kvaliteta s ljubavlju

Poslovni pokloni

Najbolji poklon je onaj kojeg biste i sami najradije primili. Raznovrsnim poklon paketima zahvalit ćete na najukusniji način svojim poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama, ali i najmilijima.

Skip to content