Užitak u okusima Zagorja

Kao i sve što nudi naš Vuglec Breg, tako i naš restoran do najsitnijeg detalja čuva tradiciju starih zagorskih sela. Ugodno uređenje restorana, specijaliteti spravljeni po receptima naših baka, od namirnica koje nabavljamo kod lokalnih OPG-ova, a sve zaokruženo izvrsnom kapljicom naše vinarije, garantira sjajan gastronomski užitak.
Dobar tek!

Unutrašnji dio restorana „Vuglec Breg“ u svoje dvije sale može primiti oko 80 gostiju te još 40 gostiju na restoranskoj terasi. Manji prostor restorana idealan je za intimnija i privatna okupljanja, dok je veća sala pogodnija za proslave, bankete i razne događaje.

Pored restorana nalazi se sjenica s ljetnom terasom „Pri baki Rozi“, koja prima oko 70 gostiju gdje možete uživati od proljeća do jeseni.

Za izvrsnost naše gastro ponude smo u 2018., 2019., 2020., 2021 godini dobili i priznanje Michelin BiB Gourmand i Gault Millau.

Hrana & Piće

Restoran

U ugodnom ambijentu našeg restorana doživjet ćete vrhunsko gastronomsko putovanje kroz okuse Hrvatskog zagorja.
Originalno uređenje u zagorskom stilu, otvoreni kamin i terasa sa slamnatim krovom daju osjećaj topline i poseban domaći ugođaj.

Zaboravljene, stare recepte naših baka oživjeli smo u kuhinji restorana gdje tradicionalna zagorska jela od domaćih proizvoda iz najbliže okolice spravljaju naši najbolji kuhari.
Za izvrsnost naše gastro ponude smo u 2018. i 2019. godini dobili i priznanje Michelin BiB Gourmand i Gault Millau.

Svaki gost je kao dio obitelji, svojom spontanošću i ležernim pristupom želimo učiniti sve da gastronomska ponuda koju pružamo bude potpunija te da se kod nas osjećate kao kod kuće.

Specijaliteti Zagorja

Sjenica "Pri baki Rozi"

Sjenica s roštiljem, krušnom peći te ljetnom terasom neposredno je uz vinograd te je idealna za druženja na otvorenom

Specijaliteti pripremljeni iz krušne peći „bake Roze“ kao što su; zagorski štrukli, teletina, janjetina, patka i purica s mlincima te razne vrste domaćeg kruha neki su od specijaliteta koje ne smijete propustiti kušati.

Sjenica „Pri baki Rozi“ prima 40-ak gostiju unutra, te još 30 na terasi, a idealna je za grupna druženja i proslave od proljeća do jeseni.

Pića

Piknik bar

Mjesto za opuštanje i druženje uz čašu našeg vrhunskog pjenušca ili nekog drugog aperitiva… birate i samo uživate!

Neposredno uz livadu, u podnožju restorana, smjestili smo piknik bar. Volimo ga zvati – vuglec za opuštanje - gdje možete popiti pjenušac ili neki drugi aperitiv dok, primjerice, čekate stol u restoranu ili popiti kavu nakon ručka ili osvježavajući koktel te se opustiti na ležaljkama i suncu.

Skip to content